25. January 2017

Det hele handler om tid

Med levering direkte til postkassen slipper du for at skulle rende på posthuset i tide og utide for at hente sine onlineindkøb. Dermed sparer du tid i hverdagen. Men det er ikke kun i forhold til leveringen, at du har mulighed for at spare tid. Vi har nemlig valgt kun at tilbyde produkter som f.eks. sokker, der kun kommer i farven sort. Ved at udskifte et farverigt sokkeskab med et sort udvalg, tror vi på, at du sparer tid i hverdagen, da du slipper for at skulle bruge kostbar tid på at parre sokker, som kan være en tidsrøver uden lige. Med et abonnement og fast levering på sorte sokker i postkassen, er det for kunden slut med slidte sokker eller at skulle stå i kø for at købe sokker eller hente pakker på posthuset.

Faktisk skal kunden aldrig mere tænke eller bruge tid på sokker, og hvem vil ikke foretrække dette?

Visionen og missionen

Vores mission er at revolutionere e-handlen i den forstand, at hele vores produktsortiment er lavet til at kunne blive leveret direkte til kunden i postkassen. Konceptet udspringer fra devisen om, at e-handel betaler sig, fordi det kan spare tid i hverdagen for folk, der har travlt og ikke vil bruge fritiden på at stå i kø efter f.eks. basisprodukter eller hente pakker på posthuset.

Det er derfor vores ambition at levere en simpel ydelse, som lever op til dette. Vi tilbyder ganske enkelt et abonnement, at gøre det nemt at handle helt basale, men ofte nødvendige produkter til hverdagen såsom tamponer, kaffe, sokker, barberblade, mv.

Vi sørger for, at produkterne bliver leveret direkte i postkassen hos kunden, som selv tilpasser abonnementet efter sine individuelle behov via sin personlige kundeprofil.