Handelsbetingelser

Hos BarberMig.dk er gennemsigtighed ikke bare et ord. Det er hele vores ideologi. Vi tror på vores produkt og på vores koncept. Og derfor har vi total gennemsigtighed. 

Hvis vi på nogen måde ikke lever op til vores egen påstand, så skriv endelig til os på info@barbermig.dk.

FORTRYDELSESRET

Købeloven giver dig, som køber, 14 dages returret ved køb på nettet. Så har du fortrudt eller er der efter din mening noget galt med barberskraberne, så tøv endelig ikke med at sende varen retur. Sørg blot for vi har varen i hænderne, senest 21 dage efter du modtog den. Skriv samtidig en email til os på info@barbermig.dk omkring din henvendelse.

BETALING

Vi tager imod Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Det er gratis at bruge Dankort og VISA-Dankort, mens øvrige kort pålægges et gebyr svarende til det banken (NETS) pålægger os.

E-MAIL
Hvis du vælger at sige ja til at modtage specialtilbud fra os, sender vi dig nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig disse mails ved at henvende dig til os.

LEVERING

Levering sker med Post Danmark og det tager ca. 4-5 hverdage. Post Danmark har afskaffet A-post og det betyder desværre, at vores levering er kommet til at tage længere tid. Det er beklagelig, men noget vi skal vende os til, da 'produktet' A-post helt er fjernet.

FRAGT

Modsat mange af vores konkurrenter leverer vi til din egen postkasse. Vi har haft hjernen lagt i blød og fundet en måde hvorpå vi kan sikre, at dit barbergrej kommer i din postkasse. På den måde slipper du for at skulle en tur på posthuset.

ABONNEMENT
Hvornår trækker vi pengene?
 Vi trækker ikke pengene før vi sender dine barberskrabere. Du kommer altså aldrig til at skulle betale forud for dine varer.


Kvittering?
 Når vi sender varerne til dig, modtager du samtidig en kvittering på email.Skifter du kort:
 Hvis du skifter kort, vil vi automatisk sende en mail, hvor du får mulighed for at indtaste dine ny kortoplysninger. Opsigelse:
 Vi har ingen binding på vores abonnement. Har du fået nok barbergrej og ikke mener det er nok at springe en levering eller to over, så kan du fra dag til dag opsige dit abonnement. Opsigelsen gælder fra du har sendt mailen. Skriv blot til info@barbermig.dk, med opsigelse i emne feltet. 

Flere abonnementer på samme adresse: Vi tillader maximalt 1 abonnement per produkt og per adresse. Ønsker du varen ofte, så sæt frekvens af leveringen derefter på dit ene abonnement. Efter dit køb kan du via din kundeprofil sætte leveringen helt efter eget ønske. Vi kan afsende en pakke hver dag, hvis du ønsker det.

Ændringer i abonnementer og priser: Vi kan med dags varsel opsige et abonnement. Hvis vi ændrer prisen på et løbende abonnement, vil vi varsle dig per mail i god tid. Så kan du opsige dit abonnement, såfremt du ikke vil acceptere en mulig prisstigning.