Italienske strømpebukser med Shape

Bestil her
Vi kan alle bruge lidt 'shape'
Alle vores strømpebukser er produceret i Italien og er designet med shape-funktion. Det giver naturlig støtte omkring bagen, lårene og maven. Derudover gør den elastiske overdel, at strømperne ikke glider ned, hverken på mave eller lår. De er en gave til alle kvinder. For uanset størrelse vil vi alle gerne have styr på formerne.

Vi mener, at simpelt er godt

Efter adskillige tests, har vi sammen med førende producenter i Italien lavet to modeller, der opfylder de behov, som vores utallige testpersoner har haft. Vi udvalgte to kvalitetsprodukter i hver sin denier, men begge med samme shape-funktion. Med disse to modeller i skuffen, er du dækket godt ind.

- Uanset om det er sommer, vinter, hverdag eller fest.

Mikrofiber øger holdbarhed og komfort

De førende Italienske producenter har rådgivet os til at lave vores strømpebukser i mikrofiber. Det er en ny produktionsform, som kræver moderne teknologi og øger brugsoplevelsen markant.

Produktionsformen med mikrofiber øger blødheden, afviser smuds og transporterer sved væk fra kroppen. Ting, der gør dem flotte at se på, selv efter mange vaske, og gør dem behagelige at have på, selv efter en lang arbejdsdag.

Mikrofiberne sidder ekstremt tæt og gør strømpen meget elastisk. Meget mere end du ser ved klassiske strømpebukser. Det gør vores strømpebukser ekstremt holdbare, så de kan tåle, at man tager fat i dem og retter på dem. 

Det at de er syet tæt, giver samtidig den komfort, som vi vægter så højt. Ved en klassisk strømpebuks, kan små hår fra benene tit sætte sig i syningerne og gøre, at de kradser. Det undgår vi med denne produktionsform. 

Størrelse? Shape? Denier? 

I billedgalleriet nedenfor kan du se forskellen på 40 og 80 denier. Men helt generelt handler det om tykkelsen af strømpen. Jo lavere denier, desto tyndere og mere gennemsigtigt strømpe. Du kan også se, hvordan strømpebuksens ’shape’-funktionen ser ud og fungerer. I bunden af siden er der et skema, hvor du ud fra din højde og vægt, kan se din størrelse.

Fakta om vores strømpebukser:

  • ’Shape’-funktion giver naturlig støtte omkring bagen, lår og maven
  • Den elastiske overdel gør, at strømperne ikke glider ned
  • Mikrofiber øger holdbarhed og komfort
  • Holder formen og farven, og elastikken forsvinder ikke efter brug og vask
  • Ingen irriterende sømme ved tæerne

Bestil her

Bestil her


Produkt oversigt