BRUG TIDEN BEDRE

Bestil her

Vores formål med 'I Go Green' er at gøre det nemt for dig, så du kan bruge tiden bedre.

Vi sælger basisprodukter af høj kvalitet, der leveres direkte i din postkasse. Med et abonnement på vores produkter, undgår du at sætte dig selv i en situation, hvor du starter arbejdsdagen med hul i sokken eller mangler kaffen der kickstarter din morgen. Vi mener nemlig, at det er de små ting i hverdagen, så som indkøb, at stå i kø, kørsel, hente pakker mv., som sammenlagt stjæler tiden og gør, at man nemt mister 1-2 timers daglig kvalitetstid med dem man holder af. 

Bestil her

FAKTA OM ABONNEMENTET

 • Du bestemmer selv, hvor ofte du ønsker at få produktet tilsendt.
 • Alle produkter leveres direkte i din postkasse.
 • Ingen binding – du kan opsige fra dag til dag.
 • Ved oprettelse får du et personligt login, hvor du kan tilpasse dit abonnement efter dine behov.

"Hvis du alligevel ender i kø ved posthuset, hvad er så pointen?"
Carl-Emil, CEO & Founder.

E-handel bør være nemt, bekvemt og vigtigst af alt tidsbesparende. Med den klare mission at gøre det nemt for vores kunder, gik vi i gang med at brainstorme os frem til den optimale løsning. Svaret blev 'I Go Green', hvor vi leverer basisprodukter direkte i vores kunders postkasse.

  Bestil her

  Ingen binding - opsigelse fra dag til dag.

  Som kunde hos os er du aldrig tvunget til at modtage mere end én pakke. Ønsker du bare at prøve konceptet af, har du også mulighed for det. Du kan nemlig altid opsige dit abonnement når du har lyst. Når vi siger ’ingen binding, mener vi ingen binding! 

  Personligt login til kundeprofil

  For os er det vigtigt, at du får det sådan, som du gerne vil have det. Derfor får du ved første køb tilsendt et login til din personlige kundeprofil. Her kan du selv styre variationen af produkter, frekvensen af leveringer, opdatere din adresse, tilføje og opsige produkter osv. Kundeprofilen er skabt for, at du altid har overblik over dine abonnementer og kan justere på dine produkter, således at de tilpasses dine løbende behov. Du bestemmer helt selv, om du vil modtage en given varer hver måned eller hver 5 måned? Du har fuld kontrol over dit abonnement.


  Produkt oversigt