Tysk kvalitet siden 1920

Prøv os for KUN 99,-

Essensen af en kvalitetsbarbering er kombinationen af nogle blade, der leverer varen i form af skarphed, og et håndtag, der er behageligt at holde på og som giver en følelse af kontrol gennem hele barberingen.

Vi har været igennem en omfattende produktudvælgelse og har nu endeligt fundet frem til et håndtag og blad, som giver en uovertruffen kvalitetsbarbering og som efterlader huden sund.

TYSK TEKNOLOGI SIDEN 1920:
Vi går ikke på kompromis med vores barbergrej. Vores barberblade er lavet af det stærkeste stål fra Sverige og behandlet af de dygtigste ingeniører fra Tyskland. Siden 1920 har vores samarbejdspartner produceret barberblade, og det er lykkedes os at få fat i deres nyeste model. 5 klinger, lavet af svenskstål og med Aloe Vera strip.

METALSKAFT
Et solidt skaft med den rigtige vægtfordeling sikrer lang holdbarhed samt en tryg oplevelse. De diskrete gummifelter sikrer, at skraberen ikke glider ved brug. Heller ikke i badet.

ALOE VERA
Aloe Vera er en plante som længe har været brugt til at fremme hudens sundhed. Aloe Vera opstrammer og healer små ridser, der kan opstå under barbering. Derfor indeholder alle vores barberhoveder en strip med Aloe Vera. Det sikrer en glat og sund barbering. 


Bestil