Vores mission er at optimere e-handel

Bestil her

Vores mission med 'I Go Green' er at optimere e-handel. Hele vores produktsortiment bliver leveret direkte i postkassen, og vi tilbyder en abonnementsform, som gør det nemt og tidsbesparende at handle helt basale, men ofte nødvendige produkter til hverdagen.

"Vi ønsker via en gennemsigtig abonnementsordning på basisvarer, at fjerne hverdagsproblemer som stjæler vores tid"
Kasper, CMO & Founder.

Bestil her

Hvorfor er det nødvendigt?

Hele ideologien bag 'I Go Green' opstod fordi vi simpelthen ikke kunne se pointen med e-handel, da det hverken virkede nemt, bekvemt eller tidsbesparende i sidste ende. Hele e-handel konceptet bunder i grundtanken om, at alle har mulighed for at klare hverdagens indkøb hurtigt og uden at skulle bruge tid på at køre ind til byen, finde en parkeringsplads, stå i lange køer, slæbe på pakker mv.

Udfordringen og ofte problemet med e-handel er blot, at det ikke altid fungerer optimalt, og så er det pludselig ikke så genialt længere. Ender du alligevel i kø på posthuset eller i supermarkedet for at hente din pakke - så kunne du lige så vel have købt varen direkte i butikken?

"Gider du heller ikke bruge tid på at stå i kø efter basisprodukter eller hente pakker på posthuset? Vi er løsningen"
Kasper, CMO & founder: 

Bestil her

Det startede med SokMig.dk

Konceptet udspringer fra virksomheden SokMig.dk, som vi stiftede tilbage i januar 2014. På SokMig.dk kan man abonnere på sorte sokker efter eget behov. Tilsendingen bliver vakuumpakket og leveret direkte i postkassen, så du sparer turen på posthuset eller køen i tøjbutikken.

Idéen med SokMig.dk var at skabe en simpel, men gennemtænkt service, der sparer vores kunder for tid og besvær i hverdagen. For hvem gider stå i kø på posthuset? Eller bruge tid på at finde to ens sokker i skuffen?

Siden 2014 har SokMig.dk taget fart og som et resultat heraf, har vi haft mulighed for at videreudvikle vores koncept, så vi i dag ikke kun leverer sorte sokker, men udbyder et bredt sortiment af basisprodukter til vores abonnenter. Et sortiment som hele tiden udvikles, så vores kunder kan spare endnu mere tid i hverdagen.

SokMig.dk er i dag en del af 'I Go Green'. Samme værdier og ideologi, samme personer bagved, men med en større mission.

Med venlig hilsen:

Kasper Marinus Klink Elbæk, CMO & founder:

Kasper@IGoGreen.com

 


Produkt oversigt